Work: Great Marlborough Street

 

Studioshaw delivered this project for Shaftesbury plc in Soho, London.

The existing 400m2, four storey office building is located on the corner of Carnaby Street and has been comprehensively refurbished as part of the works. Studioshaw have lined the walls on each floor with a bespoke CNC profiled blue Valchromat that also forms the surrounds for a series of floor mounted air conditioning units. This blue datum is continued in kitchen and WC areas, with antique brass ironmongery details throughout. The 4th floor opens out onto a roof terrace, with new planters, decking and a bespoke retractable awning creating a desirable external area for year round use. External works also include three new conservation roof lights and timber cladding to existing masonry walls.

The project was completed in February 2019.