Play: Bistrotheque

 

We are currently working with Bistrotheque on the redevelopment project of their site in East London. Located in an area of rapid urban development, the project aims to more than double the current floor space whilst retaining the character which makes Bistrotheque so successful. The brief is centred around a new theatre space with supporting facilities, private dining rooms, multi-functional spaces, rooftop restaurant and external terraces. 

Located in a converted factory in the East End, the two storey building currently contains a private dining room, the Manchichi Bar and the Main Dining Room, which seats 80.

Bistrotheque has built a reputation for entertaining the East End fashion and design industry and is a favourite weekend brunch spot. It opened with a cabaret room and for many years this provided original and innovative entertainment to both diners and locals. This project seeks to reintroduce this cultural element to the site by providing a larger theatre space.