Wood Lane Public Realm, for Stanhope PLC, in partnership with Hammersmith and Fulham

Studioshaw have been developing options to improve the public realm surrounding Wood Lane in West London, offering suggestions to create a sense of journey between White City Place from White City Underground.

The proposals improve the quality of the existing boundary between the public realm and the Wood Lane Estate, as well as create a sense of entry to White City Place. We propose that this is achieved via repairing and restoring the existing fabric along the route and create a new tree lined journey, incorporating new surfaces, planting, benches, sculptures and signage.

Nick Hiles, Client, Stanhope PLC; “The joy of using Mark and the team at studioshaw is giving them a problem and then being presented with a range of solutions that just work so perfectly… or prevoke a creative debate, that then produces such a imaginative and pleasing result, one that we could not come to on our own.”